De bijstandbesognes van de Roelvinkjes hebben woensdagavond meer bekijks getrokken dan de Wonderlandavonturen van Gordon. Ook Jeroen Post, die naakt op zoek ging naar de ware liefde, was niet opgewassen tegen Dries, Dave, Donny en Honoria die een maand rond moeten zien te komen op bijstandsniveau.

De Roelvinkjes: effe geen cent te makken, lokte 636.000 kijkers naar SBS6. Maar ondanks die hoge kijkcijfers hadden veel kijkers wel kritiek. De Roelvinkjes zagen gisteravond voor het eerst hun tijdelijke onderkomen in de Amsterdamse wijk Tuindorp. Voor het bekende gezin was dat flink wennen. Honoria: 'Van de buitenkant lijkt het een lief huisje, maar als ik binnenkom krijg ik rooie vlekken'. Ook zoons Dave en Donny vinden het pittig. ‘Je staat er nu in, maar het besef dat je hier de hele maand moet vertoeven is er nog niet echt. Ik denk dat wij het toch wel zwaar gaan krijgen.’

Article continues after the ad

Verwend toontje

Deze opmerkingen, Dries die dacht het huis voor 10.000 euro in te kunnen richten (wat 1.000 euro bleek) en de auto die de twee broers aanschaffen, en waar ze stiekem een antenne vanaf breken om zo goedkoper uit te komen, vinden slecht grond op Twitter. Naast mensen die het verwende gedrag wel grappig vonden, waren er ook velen die zich irriteerden.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.\

Bron: AD.nl | Beeld: ANP