Arjen Lubach Twitter

Arjen Lubach maakt in zijn boek bekend te stoppen met het populaire Zondag met Lubach, maar de tv-maker is in de toekomst wellicht nog wel op de buis te zien. 'Ik vind het jammer in die zin, dat het een hele mooie periode was en dat ik heel trots ben op het programma. Ik weet alleen ook dat wij nog niet klaar zijn met televisie', vertelt hij aan RTL Boulevard.

In het interview doet hij ook een boekje open over zijn favoriete interviewtechniek: de wattenstaafjesmethode. 'Dat is een techniek die ontwikkeld is door Matthijs van Nieuwkerk. Het is een heel slimme manier om tijdens een interview de aandacht af te leiden van de antwoorden die je niet wilt geven', vertelt hij.

Wattenstaafje

'Dus in het geval van Matthijs van Nieuwkerk vragen ze hem dan: wat zijn je onhebbelijkheden. 'Ja, ik houd ervan om met een wattenstaafje in m'n oor te jeuken.' Waardoor hij dus eigenlijk stiekem niet echt de antwoorden hoeft te geven op de vragen.'

Zondag met Lubach

Lubach maakt in zijn woensdag verschenen nieuwe boek Stoorzender bekend dat hij gaat stoppen met Zondag met Lubach. Een belangrijke reden voor zijn besluit is dat hij op het hoogtepunt met het programma wil stoppen.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.