Arjen Lubach is de tiende reeks van zijn talkshow goed begonnen. De eerste aflevering trok zondagavond op NPO 3 ruim 1,3 miljoen kijkers. Nooit eerder stemden zo veel mensen af op Zondag met Lubach. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het was zondag het vierde best bekeken programma van de dag.

Het record van Lubach stond op net iets meer dan 1,2 miljoen kijkers voor een uitzending in het achtste seizoen. De negende reeks, die vorig jaar werd uitgezonden, bleef gemiddeld net onder de miljoen kijkers steken.

Best bekeken programma

De eerste aflevering van de dramaserie Stanley H., die voor Zondag met Lubach op NPO 3 te zien was, hield 766.000 duizend mensen aan de buis gekluisterd. De serie over crimineel Stanley Hillis was daarmee het tiende best bekeken programma van de dag. Stanley H. wordt op de voet gevolgd door de nieuwe SBS6-show Het Mooiste Liedje. De eerste aflevering van het door Johnny de Mol gepresenteerde programma wist 731.000 kijkers te boeien.

Voetbal

De meeste mensen bleven zondag thuis voor de voetbalwedstrijd van Nederland tegen Wit-Rusland. Bijna 2,9 miljoen thuissupporters zagen Oranje met 2-1 winnen. Het NOS Journaal van 20.00 uur was met ruim 2,7 miljoen kijkers het tweede best bekeken programma van de dag. Expeditie Robinson completeert met ruim 1,6 miljoen kijkers de top drie.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.