"Waarom is er nog geen nummer over tweede paasdag?", vroeg Arjen Lubach zich af. Vanuit die gedachte is het nummer 'Tweede Paasdag' ontstaan, waarvoor Arjen de hulp van tieneridool Famke Louise inschakelde.

Paasnummer

Tweede paasdag was de enige feestdag zónder eigen liedje. Tot gisteravond. In zijn programma Zondag met Lubach lanceerde Arjen zijn nummer 'Tweede Paasdag'. Famke Louise, die het afgelopen jaar meerdere hits zoals 'Op Me Monnie' scoorde, maakt ook een opwachting in het nummer. 

Article continues after the ad

Videoclip

Arjen en Famke zijn niet alleen de studio ingedoken, maar hebben ook een bijbehorende videoclip opgenomen. Daarin is de presentator te zien met een capuchon over zijn hoofd; hij heeft een kater van eerste paasdag. Vervolgens gaat hij samen met Famke naar de woonboulevard en doen ze alles wat 'niet op de eerste paas mag'. 

Hit

Het nummer is met een knipoog uitgebracht, maar het lijkt alsnog een hit te worden. De video is al meer dan 200.000 keer bekeken.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Edwin Smulders