Arjen Lubach steekt het niet onder stoelen of banken: hij vindt zijn ex-vriendin nog steeds helemaal het einde. De presentator geeft haar een groot compliment via Twitter.

Echte liefde bleek het niet te zijn tussen Arjen en Janine Abbring. Op professioneel vlak zijn ze een veel betere match. De exen zijn niet alleen nog goede vrienden, maar werken ook samen bij Zondag met Lubach.

Compliment

Bij Zondag met Lubach werkt Janine als eindredacteur, maar ze is zelf ook presentator. Ze presenteert het programma Zomergasten fenomenaal, vindt Arjen. 'De avond is nog jong en ik niet objectief, maar wat is Janine Abbring toch goed in Zomergasten', twitterde hij zondagavond tijdens de uitzending. 'Daarbuiten ook trouwens, maar dat terzijde'. En Arjen kan het weten.

Knipperlichtrelatie

Arjen en Janine waren jaren geleden een setje. Zes jaar lang hadden ze een knipperlichtrelatie, maar: ‘Dat was gedoemd tot mislukken,’ zo vertelde Janine in een interview. ‘Zij beschreef zijn eigenaardigheden op het sociale vlak. ‘Hij vindt het gezellig als ik langskwam bij hem thuis. Maar dan kwam het erop neer dat ik beneden in zijn woonkamer zat te werken en hij op zijn zolderkamer dance maakte. Dat is Arjens definitie van ‘gezellig’. Hij vindt het heel fijn dat hij lekker kan werken en dat er beneden iemand zit met wie hij af en toe een kopje koffie kan drinken.’ En recent zei ze: ‘Ik was heel erg verliefd, hij niet zo. We hebben snel besloten dat we veel beter vrienden konden zijn.’ Dezer dagen houden de twee er een hechte vriendschap op na.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.