Voor Arie Boomsma en zijn zwangere vrouw Romy breekt er een nieuwe levensfase aan: het stel laat de hectiek van Amsterdam achter zich nu ze ruim twee miljoen euro neertellen voor een droomboerderij in Abcoude.

Met hun nieuwe droomhuis nemen Arie Boomsma (46) en zijn zwangere vrouw Romy (28) een voorschot op de toekomst. Het stel kocht onlangs een vrijstaand rijksmonument van meer dan twee miljoen euro, langs het slingerende riviertje ’t Gein, in het miljonairsdorp Abcoude. In hun nieuwe optrekje hebben het stel hun kinderen Bobby (4) en Mozes (2) de beschikking over bijna vijfhonderd vierkante meter woonruimte, inclusief gastenverblijf. 

Article continues after the ad

‘Vrienden maken’

Hoewel Arie en Romy nog steeds ingeschreven staan op hun adres in Amsterdam, wonen ze al in Abcoude. Afgelopen week plaatste Arie een filmpje van Bobby en Mozes op zijn Instagram-pagina, waarop te zien is hoe hij de twee laat wennen aan hun nieuwe woonomgeving. ‘Dag schapen,’ roepen Bobby en Mozes naar de schaapjes in het weiland rondom hun nieuwe woonboerderij. ‘Buurt verkennen,’ schreef Arie bij het filmpje.‘Vrienden maken.’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.