Voor Arie Boomsma is het geweldig dat zijn sportscholen weer opengaan op 1 juli. Iets waar hij zelfs een brok van in de keel krijgt. 

Hij is vooral heel blij, maar de sportschoolhouder noemt zichzelf op zijn Instagram ook een 'jankend gutmensch after all' onder een foto van zijn aangepaste sportschool.

Kan niet wachten...

Op de foto is de sportapparatuur met vakken van anderhalve meter er omheen te zien. 'Morgenochtend als om 7u de lessen beginnen; die gezichten weer te zien, trainers (m/v) in contact met leden, leden met elkaar. Nog even geen high fives en hugs komende tijd, maar wel weer samen aan de slag', schrijft de 46-jarige Arie.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgen gaan de gyms weer open. Wat een dag wordt dat. Na al die maanden. Sportscholen kunnen minder mensen tegelijk bedienen voorlopig, vanwege de 1,5m maatregel (swipe). Maar leve de thuiswerkers. Nu mensen meer ruimte hebben om hun eigen dagen in te delen, kunnen ze komen trainen op tijden die je voor de quarantaine daluren noemde in de fitnessbranche. In onze gym programmeren we de hele dag door lesuren om die reden. En we houden ook de buitenlessen nog even aan, zodat we echt alle leden weer kunnen ontvangen in deze unieke tijd. Ik hoop, en denk, dat thuiswerken één van de dingen is die we blijven doen straks. Dat werd voor de nabije toekomst al verwacht, de Coronacrisis heeft die ontwikkeling alleen maar versneld. Schitterende kans voor ondernemers, en zeker in de fitnessbranche. Ik heb afgelopen maanden veel nagedacht over die opmerking die je steeds hoorde; we kunnen toch ook gewoon thuis of buiten trainen? En dat is ook zo. Dat kan. En dat gebeurt gelukkig veel. Ik denk dat de meerwaarde van een gym tweeledig is. Professionele begeleiding (kennis, ervaring, aandacht), natuurlijk. Maar een gym is daarnaast vooral een community waar je in stapt. Een plek die je motiveert, een omgeving die je uitnodigt in beweging te blijven. Als een sportvereniging. Dat is waar ik zelf ook het meest naar uitkijk, morgenochtend als om 7u de lessen beginnen; die gezichten weer te zien, trainers (m/v) in contact met leden, leden met elkaar. Nog even geen high Fives en hugs komende tijd, maar wel weer samen aan de slag. Ik maak een ronde langs alle locaties morgen. Tikje sneller emotioneel door de onderbroken nachten hier thuis. Met een brok in de keel op de fiets dus waarschijnlijk. Een jankend gutmensch after all! Veel plezier morgen allemaal! 🤸🏽💕

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

Emotionele vader

Na de opening zal Arie persoonlijk alle drie de locaties van zijn Vondelgym in Amsterdam een bezoekje brengen. Dat wordt best een pittig fietstochtje, want hij is net voor de derde keer vader geworden. Zijn dochter Juniper Ruby Boomsma. 'Tikje sneller emotioneel door de onderbroken nachten hier thuis. Met een brok in de keel op de fiets dus waarschijnlijk.'

Article continues after the ad

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.