Een aantal muzikanten brengt in november een eerbetoon aan Aretha Franklin in Madison Square Garden in New York. Dat meldt Billboard. Eerder deze week werd bekend dat het erg slecht gaat met de gezondheid van The Queen of Soul.

De organisatie van het concert zou in handen zijn van de bekende muziekproducent Clive Davis. Het evenement, dat op 14 november moet plaatsvinden, zou een viering zijn van de zestigjarige muziekcarrière van Aretha. Het is nog niet bekend welke muzikanten zullen meewerken aan het eerbetoon, dat Clive Davis Presents: A Tribute to Aretha Franklin moet gaan heten.

Article continues after the ad

Stevie Wonder

De 76-jarige zangeres, bekend van hits als Respect, (You Make Me Feel Like) A Natural Woman en Think krijgt thuis hospicezorg. Dinsdag kreeg ze daar bezoek van een aantal mensen die haar een warm hart toedragen. Zo kwam Stevie Wonder bij de Queen of Soul langs om haar een laatste groet te brengen. Later op de dag bezochten ook Franklin's ex-man Glynn Turman en burgerrechtenactivist en dominee Jesse Jackson de zangeres, die aan kanker lijdt.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP