Temptation Arda slippertje

Temptation Island's Arda, die dit seizoen samen met Elke meedoet als koppel aan het programma, vertelt aan Goedele Liekens openhartig over zijn slippertje met verleidster Eline. Dat kostte hem niet alleen z'n relatie, maar bezorgt hem nu zelfs hatgevoelens tegenover zichzelf.

Alhoewel Arda in de laatste aflevering zegt dat hij geen spijt heeft van zijn slippertje met Eline, komt hij daar nu op terug. ‘Ik ben iemand die heel snel mensen vertrouwd en dat was ook mijn biggest mistake op dat moment’, vertelt Arda aan Goedele. De presentatrice vraagt zich daarna toch af of het vluggertje met Eline ‘goede seks’ was. Na een blik van schaamte zegt Arda: ‘Het was niet top.’

Article continues after the ad

Haatgevoel

Arda had achteraf niet verwacht dat de beelden zo heftig zouden zijn om terug te zien. Hij stond er op dat moment niet bij stil dat hij een fout aan het begaan was, ondanks dat hij wist dat er camera’s hingen. ‘Na een tijdje heb je dat pas door’, vertelt hij.

‘Tijdens Temptation heb ik vaak gezegd dat ik geen spijt had, maar dat is nu wel duidelijk veranderd. Ik heb ook een haatgevoel tegenover de persoon die ik nu op het scherm zie, (…) want zo ben ik in het normale leven echt niet’, aldus Arda.

‘Ken je grenzen’

Volgens Arda heeft het zo uit de hand kunnen lopen met Eline, omdat hij zijn eigen grenzen niet kende. ‘Ik heb daar wel veel lessen uit geleerd.’

Het hele interview met Arda in Goedele On Top zie je op Videoland.

Bron: VIVA | Beeld: Robin van den Broek (RTL Beeldbank)

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.