Na een turbulente periode hoopt Antje Monteiro dat dit jaar alles op zijn plek valt. Voor haar nieuwe bedrijf, maar ook voor haar relatie met Dennis. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag wil trouwen. ‘Ik wil een romantisch aanzoek.’ 

Antje Monteiro (49) heeft al haar geld in haar nieuwe bedrijf Fit at Home gestopt. Twee jaar geleden bedacht ze het plan om op een Netflix-achtige manier sporten voor de buis aan te bieden. ‘Als ik vroeger wilde sporten, stopte ik een dvd van Jane Fonda of Cindy Crawford in de dvd-speler en kon ik op eigen tijden aan mijn conditie werken,’ zegt Antje. ‘Een paar jaar terug, tijdens mijn verhuizing, kwam ik die doos met dvd’s weer tegen. Maar ik had geen dvd-speler meer. Ik vroeg me toen af of er in het grote aanbod van tv-zenders ook iets was dat sportoefeningen aanbood. Niet dus.

Financieel risico

Toen besloot ik om Fit at Home te starten. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar het is gelukt.’ Zelf sport Antje bijna elke dag in haar huis voor de televisie. ‘Sporten is niet mijn favoriete hobby, maar ik moet zorgen dat mijn conditie goed blijft. Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Niet alleen voor de buitenkant, maar ook voor je gezondheid.’ Het is niet de eerste keer dat Antje een groot financieel risico neemt. Ruim tien jaar geleden startte ze ook een eigen bedrijf. Maar toen haar zus Marina in 2007 overleed, zorgde ze in de tijd daarna voor haar familie. Antje ontfermde zich over de drie dochters van Marina en het duurde enige tijd voordat ze haar werk weer voorrang kon geven. Ze stond nog wel in theaterproducties, maar bedacht zelf geen nieuwe producties meer. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 30 ligt nu in de winkels.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP