Story leg iedere week aan drie BN'ers een stelling voor. Deze week behoort zangeres Antje Monteinto tot Story's Prominentenpanel. We leggen de volgende stelling voor: 'Zwangere vrouwen en hun partners zouden een zwangerschapscursus moeten volgen.' Antje reageert...

Antje Monteiro heeft zeker een mening over dit onderwerp. Die schuift ze overigens niet onder stoelen of banken. 'Ja. Zeker nu iedereen zo egoïstisch is ingesteld. We moeten onze kinderen goed opvoeden: zij zijn de basis van de volgende generatie.'

Lees de antwoorden van Jasmine Sendar en Tineke de Nooij in editie 9. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

De drie maanden oude dochter, Zara-Lizzy Noé, van Monica Geuze en Lars Veldwijk is in het ziekenhuis opgenomen.

Zaterdag opgenomen

“Ze is gisteren opgenomen. Het is niet ernstig, gelukkig. We zijn op tijd, maar ze ligt er nog steeds. Dus ik ga zo snel mogelijk weg zometeen. Ik wil er niet te veel over zeggen. Ze is wel oké, maar ze ligt wel in het ziekenhuis”, aldus Lars tegen RTV Rijnmond na afloop van de wedstrijd van zijn ploeg Sparta Rotterdam tegen SC Cambuur gisteren.

Preventief

“Zara-Lizzy is gisteren in het ziekenhuis opgenomen, omdat ze te weinig dronk de dagen ervoor. De opname in het ziekenhuis is dus meer preventief om te zorgen dat ze genoeg voeding binnenkrijgt”, aldus het management van Geuze in een reactie aan NU.nl. “Vannacht heeft ze een goede nacht gehad en gelukkig goed gedronken. Monica en Lars waren geschrokken, maar ze waren er op tijd bij en hebben dus goede hoop dat Zara-Lizzy er weer snel bovenop komt.”

Gezin

Zara-Lizzy Noé werd half juli geboren en is het eerste kind van de voetballer en zijn vriendin. Met zijn ex kreeg Lars eerder zoon Mason.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

De advocaat van Jenny Douwes, Wim Anker, is teleurgesteld in RTL Late Night-presentator Twan Huys. Anker zegt in een verklaring dat er sprake was van “miscommunicatie in de voorfase” en dat hij nu “de zwarte piet krijgt toegespeeld”.

Verklaring

Twan Huys had in zijn programma Jenny uitgenodigd, het boegbeeld van de blokkeeractie op de dag van de sinterklaasintocht vorig jaar. Zonder dat zij het wist, schoof ook een anti-zwartepietactivist aan. Dat leidde tot een heftige discussie tussen de gasten. Daarover verklaart Wim Anker nu het volgende:

“Ik zegde toen toe na het pleidooi in de strafzaak naar de studio te komen. Ook zou ik Jenny Douwes vragen. Die stemde hier uiteindelijk mee in. Later hoorde ik dat ook een van de betogers van Kick Out Zwarte Piet in de studio aanwezig zou zijn. Wij gingen er van uit dat die in de zaal zou zitten. Er zijn geen afspraken gemaakt om allen aan één gesprekstafel plaats te nemen. (...) Toen Jenny Douwes voorafgaande aan de uitzending hoorde dat er toch een tafeldiscussie zou komen, was zij dus verrast en heeft ze duidelijk aangegeven dat ze dit niet wilde. Van Jenny Douwes heb ik vernomen dat Huys op haar verzoek vlak voor het begin van de uitzending haar zijn woord heeft gegeven dat de heer Afriyie niet samen met haar aan tafel zou komen. De move van de presentator om tijdens de uitzending toch de heer Afriyie en zijn advocaat aan tafel te noden, was voor ons een totale verrassing. (...)"

Reactie

RTL liet zaterdag weten dat "de Late Night Tafel van Twan Huys van iedereen is".

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld & tekst: ANP