Zangeres Anouk deelt niet vaak foto’s van haar kroost – ze houdt ze liever uit de media. Toch showt ze nu vol trots de 3-jarige Sion Jethro, haar jongste zoon, die ze kreeg met Seraino Dagliesh.

Door: Tessa Heinhuis (Libelle)

Nu al een ster

En het is duidelijk wat voor carrière hij ambieert. Dat resulteert in een té schattige foto. Anouk schrijft bij het plaatje dat ‘basketbal zijn leven is’ en dat hij de volgende grote speler wordt in de Amerikaanse basketbalcompetitie (de NBA).

6 kinderen

Anouk heeft 6 kinderen. Met rapper Remon Stotijn kreeg ze zoons Benjahmin Kingsley (13) en Elijah Jeremiah (11) en dochter Phoenix Ray (10). Met rapper Robert ‘Unorthadox’ Coenen kreeg ze zoon Jesiah Dox (5) en met haar huidige vriend Dominique Schemmekes kreeg ze vorig jaar nog dochter Jelizah Rose.

 

❤️SionJethro #basketball #nba #nextgeneration #nbaherehecomes #basketballishislife🏀 @nba

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Bron: Libelle | Beeld: Instagram & ANP

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP