Heeft Johnny de Mol eindelijk zijn wilde haren verloren? Na een turbelent liefdesleven lijkt hij de ware te hebben gevonden in Anouk van Schnie, die al verklapte dolgraag zwanger van hem te worden. Na hun recente gezinsvakantie naar Dubai - met Anouks dochtertje Kiki - lijkt een huwelijk dichterbij dan ooit...

Article continues after the ad

Lees ook: Johnny de Mol nieuwe gezicht van LINDA.Man

Johnny (38) heeft op liefdesgebied de nodige brokken gemaakt. Toch stortte hij zich vorig jaar in een volgend romantisch avontuur met Anouk van Schie (35). "We vinden elkaar leuk, we hebben een leuke zomer gehad samen en we gaan nu kijken of er iets moois kan opbloeien", vertelde Johnny aan Story. 

Gezin stichten

Na de verbroken verloving met ex-vriendin Shima Kaes was zijn wens om te trouwen niet van de baan. "Uiteindelijk wil ik met iemand oud worden, een gezin stichten en alles wat daarbij komt kijken... Om dat aan te durven moet ik heel erg verliefd zijn." En dat is Johnny nu! Zijn liefde Anouk heeft het ook zwaar te pakken. Op haar Instagram-account schreef ze laatst tot over haar oren verliefd te zijn op de presentator.

Samen op vakantie

De twee beleefden een romantische vakantie in het exclusieve hotel Jumeirah Al Naseem in Dubai. Ze keerden nog verliefder van hun reis terug, en het lijkt slechts een kwestie van tijd dat Johnny zijn Anouk om haar hand zal vragen. Als het aan de blondine ligt, gaat zij liever vandaag dan morgen als mevrouw De Mol door het leven. "Johnny voelt als mijn grote liefde. Het klopt gewoon. Bij Johnny kan ik volledig mezelf zijn. En hij bij mij. Ik vind hem een heel bijzonder mens. We hebben het heel goed samen, en ik hoop dat het zo blijft. Als ik denk aan onze toekomst samen, hoop ik dat er misschien ooit nog wel een kleintje bij komt", vertelt Anouk 

Showbizzdames

Zoals bekend heeft Johnny in het verleden niet stil gezeten. De presentator had romances met verschillende showbizzdames, zoals: Tatum Dagelet, Liesbeth Kamerling, Chantal Janzen, Bridget Maasland, Celine Prins, Elvira Egmond, Beau Hesling en Josje Huisman. 

 

Tot over mijn oren... ❤#mylove #valentine

Een bericht gedeeld door Anouk van Schie (@anouk_van_schie) op

Beeld: Peter Smulders, Instagram. Bron: Story, Instagram