Anouk coacht volgend jaar niet alleen de volwassen deelnemers van The Voice, ze gaat ook kinderen met gouden keeltjes begeleiden. De zangeres neemt plaats op de rode stoel van Douwe Bob. Dat is vrijdag bekendgemaakt tijdens de finale van The Voice Kids.

Douwe Bob, die dit seizoen zijn debuut maakte als coach, gaat zich de komende tijd richten op zijn eigen muzikale projecten. De singer-songwriter neemt tijdelijk afscheid van de talentenjacht voor kinderen.

“Ik vond het zijn van coach afgelopen jaar echt een cadeautje. De kinderen zijn zo vertederend en zingen ontzettend goed”, blikt Douwe Bob terug. “Ik ben een aantal keer vol in mijn hart geraakt. Als er tijd voor is, hoop ik weer terug te keren als coach, want dit is echt een erebaan.”

Een leuke afwisseling

Anouk denkt dat The Voice of Holland en The Voice Kids “een leuke afwisseling” vormen. “Het is toch wel spannend om nu met kinderen te gaan werken, na al die jaren bij de ‘grotemensen-Voice’.”

Begin volgend jaar is Anouk te zien als coach in The Voice Kids. Ook Ali B, Ilse DeLange en Marco Borsato zitten dan weer op de draaiende stoelen.


Bron en beeld: ANP 

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders