Anouk zei haar lange blonde manen al een paar jaar geleden vaarwel. Toch heeft ze het dit keer wat drastischer aangepakt en is ze voor een wel hele korte bob gegaan. En dat is ook haar vele volgers op social media niet onopgemerkt gebleven.

De zangeres krijgt namelijk het ene compliment na de andere. 'Leuk je haar zo', 'Wat zie je er prachtig uit' en 'Wauw, staat je super goed' is slechts een greep uit de reacties die de The Voice-coach onder haar foto op Instagram krijgt.

Astma

Dat de zangeres voor de vijfde keer plaatsneemt in de rode stoel is overigens niet zonder slag of stoot gegaan. Door het coronavirus is Anouk, die lijdt aan zware astma, extra voorzichtig en neemt ze zo min mogelijk risico. Zo bleef ze tijdens de grande finale van The Voice Kids bijvoorbeeld thuis en deed ze door middel van beeldbellen mee aan de show. Voor de volwassen-editie eiste Anouk dan ook dat er extra maatregelen werden genomen. Als dit niet het geval zou zijn, zou Anouk niet van de partij zijn.

Glazen kooi

RTL bevestigde echter dat zij er alles aan zouden doen om het voor iedereen, maar in het bijzonder voor Anouk, zo veilig mogelijk te maken. 'Anouk gaat zeker te zien zijn. Wel zijn we met haar aan het onderzoeken hoe ze op een voor haar veilige manier invulling kan geven aan het coachschap', lieten ze toen weten. Eén van de opties zou een glazen kooi zijn, waardoor Anouk in principe geïsoleerd ‘op haar stoel’ plaats kan nemen. Welke optie het uiteindelijk is geworden, moeten we nog even afwachten...

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.