Een selfie van Anouk waarop ze zonder make-up is te zien, heeft voor behoorlijk veel ophef gezorgd. De zangeres heeft inmiddels gereageerd op de negatieve reacties. 

Lees ook: Anouk snoeihard onderuit gehaald in column van Nieuwe Revu  

Vermoeid

"Je ziet er slecht uit schat," luidt een reactie op de foto die ze gisteren deelde. Anouk plaatste een selfie op Facebook waar duidelijk geen visagie aan te pas is gekomen. Voor veel mensen een reden om te melden dat ze er 'vermoeid' uitziet. "Dank je Frans of Frank, zo zie ik er elke dag uit," schrijft de zangeres als reactie op de opmerking dat ze er slecht uitziet. 

'Ik ga stuk'

Andere fans nemen het voor de moeder van zes op. "Dat hier mannen "geschrokken" reageren tot daar aan toe, maar vrouwen? Kom op zeg, zo zien we er allemaal uit zonder make up met 6 kinderen. Wie houden jullie voor de gek," schrijft een fan. Ondertussen laat Anouk weten dat ze niet met de kritiek zit: "Hahaha, ik ga stuk."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand

Beeld: ANP

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders