Anouk (45) liet begin september al doorschemeren de schaar in haar lokken te hebben gezet. Nu deelt de zangeres een prachtige foto van het resultaat en ze kan rekenen op heel wat complimenten!

Het blijkt te gaan om een persfoto voor The Voice of Holland, waar Anouk weer jurylid in zal zijn. 'Nog een paar weken en dan begint het weer 😊 @thevoiceofholland. #vrijdag20november. Verder wil ik jullie veel sterkte en een goede gezondheid toewensen ❤️x', laat ze weten bij het kiekje.

Korte coupe

Dat de korte coupe gewaardeerd wordt, blijkt wel uit alle reacties onder de post. 'Wat ben je knap!😍😘♥️', laat actrice Robin Martens onder meer weten. Een andere volger merkt op: 'Oef you look like you’re in your twenties 😍 I’m loving the look 🔥' en 'Damm 👌 kort looking fierce 😎🔥.'

Astma

Dat de zangeres voor de vijfde keer plaatsneemt in de rode stoel is overigens niet zonder slag of stoot gegaan. Door het coronavirus is Anouk, die lijdt aan zware astma, extra voorzichtig en neemt ze zo min mogelijk risico. Zo bleef ze tijdens de grande finale van The Voice Kids bijvoorbeeld thuis en deed ze door middel van beeldbellen mee aan de show. Voor de volwassen-editie eiste Anouk dan ook dat er extra maatregelen werden genomen. Als dit niet het geval zou zijn, zou Anouk niet van de partij zijn.

Article continues after the ad

Glazen kooi

RTL bevestigde echter dat zij er alles aan zouden doen om het voor iedereen, maar in het bijzonder voor Anouk, zo veilig mogelijk te maken. 'Anouk gaat zeker te zien zijn. Wel zijn we met haar aan het onderzoeken hoe ze op een voor haar veilige manier invulling kan geven aan het coachschap', lieten ze toen weten. Eén van de opties was een glazen kooi zijn, waardoor Anouk in principe geïsoleerd ‘op haar stoel’ plaats kan nemen. Ze zal nu uiteindelijk te zien zijn via een videoscherm die op haar rode stoel wordt geplaatst. 'Ik zit buiten in een container, alleen', licht de zangeres dan ook nog toe.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.