Met zes kinderen in huis, kan het niet anders dat je als ouder soms streng op moet treden. Anouk doet in een interview een boekje open over haar manier van opvoeden én de rol van de vaders in het leven van haar kroost.

Aan de Leeuwarder Courant vertelt de zangeres dat ze soms best streng op moet treden tegen haar kinderen. Ook is het gebruik van social media strikt verboden. Daarnaast mag er niet gescholden worden in huis. Anouk: 'Ze zeggen nog geen shit. Dat wordt chips.' De Haagse weet dan ook maar al te goed dat kinderen dingen overnemen van hun ouders en daarom probeert ze zelf ook op haar taalgebruik te letten. 

Vaders

Dominique is de vader van haar jongste dochtertje Jelizah (2), maar haar andere kinderen zijn nog van drie verschillende vaders: Benjahmin (16), Elijah (14) Phoenix (13), Jesiah (8) en Sion (4). Anouk doet dan ook uit de doeken dat behalve haar huidige vriend, de andere vaders maar weinig bijdragen aan de opvoeding van de kinderen. 'Niks, hebben ook nooit iets gedaan. Eens in de zoveel tijd gaan de oudste kinderen naar hun vader, maar ze hebben ook hun eigen dingen. Sporten in het weekend, of ze werken.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: ANP