Anouk is zaterdagochtend met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De zangeres werd onwel na het drinken van een gezond drankje. Het bleek om een allergische reactie te gaan, zo laat ze weten via Instagram.

Article continues after the ad

Opweg naar het ziekenhuis

"Nou, dacht ik even een gezond green powder drankje te drinken vanmorgen... 20 minuten later lag ik in een ambulance met een allergische reactie", schrijft Anouk bij een foto waarop te zien is dat ze in het ziekenhuis is.

Alles weer normaal

Inmiddels maakt ze het weer goed. "Na de adrenalineshot en medicatie zie ik er gelukkig weer normaal uit."

Zelfquarantaine

Anouk keerde eind april terug uit Marokko, waar ze zeven weken vastzat na de uitbraak van het coronavirus. Toch besloot de zangeres, die last heeft van astma, vorige week zaterdag om in zelfquarantaine te gaan om het risico op een coronabesmetting zo klein mogelijk te maken. De zangeres is met haar twee katten naar het huis van een vriend in Amsterdam vertrokken. Op die manier lukt het nog om familie te blijven zien. “Gelukkig woon ik niet ver weg en kan ik zo op de fiets of in de auto stappen om – weliswaar zonder ze te kunnen knuffelen – ze in de buitenlucht wel te kunnen zien.”

Digitale Voice Kids finale

Om die reden was Anouk gisteren ook niet fysiek als coach aanwezig bij de finale van The Voice Kids. Wel was er een mooie oplossing gevonden en was de coach van deelnemer Rogier via een scherm aanwezig om hem te supporten.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hoewel de finale van The Voice Kids er vanavond anders uit komt te zien, veranderen sommige dingen nooit. 😂 #rtlboulevard #voicekids

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

Bron: ANP, Instagram | Beeld: Peter Smulders, Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.