De tijd van onbezorgdheid is de afgelopen tijd ver te zoeken in Meerdijk. En deze week is de spanning helemaal om te snijden, want de wintercliffweek van GTST is officieel van start gegaan. Anouk Maas, die de rol van Zoë Xander vertolkt, doet uit de doeken over een paar bloedstollende momenten.

Een aantal inwoners van soapdorp Meerdijk wordt de laatste tijd geteisterd door een stalker. Wie is die mysterieuze engerd (klik hier als je het alvast wil weten)? En wat is-ie in vredesnaam van plan? De eerste beelden van de wintercliffweek hebben al een tipje van de sluier opgelicht, maar deze week kunnen de fans van GTST ook heel wat antwoorden verwachten.

Vader

Iemand die een grote rol speelt in de wintercliffhanger van GTST, is Anouk Maas. Zij speelt de rol van Zoë Xander, die deze week haar vader hoopt te ontmoeten. ‘Ik kan alvast vertellen dat deze man niet de persoon is waarop ze hoopt’, verklapt de actrice aan Libelle. ‘Hierdoor komt ze in een vreselijke situatie terecht, waarin ook Rik (Ferri Somogyi) niet gespaard blijft. De gevolgen zijn groot en het is de vraag of Zoë nog een kans krijgt haar echte vader te ontmoeten.’

Gezegend

Niet alleen dit keer maar ook vorig jaar – in de eerste wintercliffhanger van GTST – had Anouk een prominente rol. ‘Dat waren ook nog eens nachtopnames, alles was een groot feest’, zegt ze. ‘Ik vond het zo gaaf dat dit mocht en dat ik nu weer in de wintercliffhanger mocht spelen. Ik voel me gezegend dat ik dit allemaal kan doen.’

Vrijdag is de wintercliffhanger van GTST te zien op RTL4, zoals altijd rond de klok van 20.00 uur. Enne, wij kunnen je alvast vertellen dat de spannende momenten zich daarna nog wel even blijven opstapelen…

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders