Anouk kan nu ze is gestrand in Marrakesh vanwege de coronacrisis op veel hulp rekenen. Ali B zorgde er al voor dat zijn The Voice-collega medicijnen kreeg voor haar astma en dankzij Leontine Borsato verblijft ze nu ook niet langer helemaal alleen op een resort.

De zangeres deelde maandag dat ze de Marokkaanse stad nog niet kan verlaten en dat ze in haar eentje vastzat op een groot resort. "Ik heb heel veel lieve reacties gehad. Super bedankt. Heel erg schattig en aardig allemaal", reageert Anouk dinsdag op Instagram. Ook de ex van Marco Borsato stuurde haar een "lief berichtje" en bracht haar in contact met de eigenaar van een ander hotel.

Article continues after the ad

Open armen

Anouk werd opgehaald en in het andere hotel "met open armen ontvangen". "Ze zeiden: blijf maar zolang nodig is. Ik ben helemaal 'overwhelmed'. Echt sprakeloos." De zangeres is blij dat ze niet meer alleen is, maar mist haar man en kinderen wel. "Maar het is goed om te weten dat iedereen gezond is."

Gestrand

Anouk vertrok vorige week naar Marrakesh en zou daar eigenlijk maar een paar dagen blijven. Het land schrapte afgelopen weekend vanwege het coronavirus echter meerdere vluchten naar Europa voor onbepaalde tijd. De zangeres besloot niet zelf gelijk op het vliegtuig te stappen en ouderen en gezinnen voorrang te geven.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.