Anouk Hoogendijk (35) mocht zich gisteren alweer een maand de trotse moeder van zoon Sonny noemen. Dat vierde de blondine met een ontspannen avond op de bank, uiteraard met haar kleine spruit én de wedstrijd die het Nederlands elftal woensdag moest spelen tegen Polen. Voor de gelegenheid trok de kersverse mama een heerlijk pak uit de kast en deed ze haar baby een outfit aan met dezelfde print.

Anouk Hoogendijk zoon

Als voormalig profvoetbalster kon Anouk Hoogendijk de wedstrijd tussen Nederland en Polen in de Nations League natuurlijk niet missen. Ze nestelde zich woensdag op de bank om ‘m te kijken, samen met haar zoon. 'Eén maand oud vandaag! Dat vieren we met een lekker voetbalwedstrijdje kijken vanaf de bank samen', schrijft de trotse mama op Instagram.

Article continues after the ad

ANWB-stelletje

Onder de foto van moeder en zoon stromen de reacties binnen. 'Ooohhhh kijk die pakkies samen!', reageert Anouk Smulders, gevolgd door een hoop hartjes. Zij is niet de enige die smelt door de matching outfits. 'Geweldig, dezelfde pakjes. Zo leuk', schrijft een fan. Een andere volger noemt Anouk en haar zoon gekscherend een 'ANWB-stelletje' vanwege de kledingkeuze. 'Met liefde', reageert Hoogendijk daar lachend op.

De tekst gaat verder onder de foto.

Heftige bevalling

Hoewel Anouk vanaf het eerste moment met haar zoontje op een grote roze wolk leeft, verliep de bevalling moeizaam. Daarna moest ze nog twaalf dagen in het ziekenhuis blijven met Sonny. 'Op vrijdag eind van de middag braken mijn vliezen, uiteindelijk werd hij pas zondagochtend geboren. De laatste halve centimeter duurde bijna tien uur', vertelde ze onlangs over de heftige bevalling. 'Midden in de nacht moest hij opeens naar een andere afdeling en werd hij aan allerlei slangetjes gelegd.'

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.