Anouk Hoogendijk is in verwachting van haar eerste kindje. Inmiddels is ze de laatste fase nu echt ingegaan, een mijlpaal waarvan ze een zomerse foto deelt op Instagram. Haar buik zagen we slechts sporadisch voorbij, maar op het nieuwe kiekje is-ie mooier en beter in beeld dan ooit.

Trots in bikini

Anouk zoekt tijdens de extreme hitte in ons land verkoeling op de Loosdrechtse Plassen, waar ze zo luchtig mogelijk gekleed gaat om het uit te houden. In een bikini, that is, waarin ze trots haar babybuik laat zien aan haar volgers. Meer dan terecht natuurlijk, want Anouk straalt aan alle kanten.

Complimentenregen

'Yeah baby, alweer dertig weken!', schrijft ze bij het plaatje. 'Ik heb me nog nooit zo kwetsbaar en sterk tegelijk gevoeld.' Onder de foto stromen de complimentjes binnen. 'Lieverd, je straalt, zo mooi', schrijft presentatrice Quinty Trustfull. Anouk Smulders, Soundos el Amahdi en de eveneens zwangere Kim Feenstra noemen Anouk 'mooi' en delen volop hartjes, evenals vlogger Sanny Verhoeven, sport-presentatrice Helene Hendriks en zangeres Samantha Steenwijk. 'Het mooiste wat er is, vriendin', schrijft presentatrice Shelly Sterk nog.

Gezinnetje

Anouk heeft al jaren een relatie met Pieter Verhoeven, die ze leerde kennen op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Het stel heeft onthuld dat ze een jongetje verwachten. Op het mannetje staat al een flinke schoenencollectie te wachten, met onder meer spierwitte én knalroze Nikes. 'Real men wear pink', aldus Anouk bij de bekendmaking van het geslacht.

Article continues after the ad

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.