Anouk (45) heeft haar fans weten te verrassen. Op social media laat de zangeres namelijk weten dat ze op dit moment bezig is met het opnemen van nieuwe muziek. Dit betekent dat je binnenkort een heel nieuw album van haar kunt verwachten!

In haar Instagram Stories schrijft Anouk namelijk: 'Recording an album in quarantine'. Spannend! 

Nieuwe nummers

De laatste paar maanden deelde de zangeres regelmatig nieuwe nummers op social media. Toen ze in Marrakesh gestrand was, tijdens de eerste coronagolf, konden fans bijna elke dag nieuwe muziek van Anouk verwachten. 

Ali B

Ook wist ze goede vriend en The Voice of Holland-collega Ali B een keer te ontroeren. De rapper en jurylid hielp Anouk toen ze in Marokko verbleef. 'Ik wil je bedanken voor alles wat je hier voor me hebt gedaan en alles wat je voor me doet. Steeds als ik iets nodig heb, qua medicijnen, dan laat je je familie of vrienden dat brengen. Het is gewoon super lief.'

Article continues after the ad

'Daar moet ik je voor bedanken op een bijzondere manier, althans ik denk dat dit vrij bijzonder is. Wij dissen elkaar altijd qua muziek. Jij vindt mij lijken op het meisje uit de film Exorcist, een ontiegelijk grappige vergelijking. En ik dis jou omdat ik je muzikaal niet zo sterk vind en dat ik vind dat je altijd staat of zit te huilen in een tv-show met nummers waarvan ik denk 'moet dat nou?', aldus Anouk. 

Welke nummers je kunt verwachten en wanneer het album gereleased wordt is nog niet duidelijk. 

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.