Een opvallende ontwikkeling op de Instagram van Anouk. De zangeres heeft zowat heel haar feed schoongeveegd en een hoop posts verwijderd. Maar dat is niet het enige: ook volgen zij en haar verloofde Dominique elkaar niet meer. 

In de drie foto's die overblijven ligt de focus vooral op haar muziek en niet langer op leuke foto's en video's met Schemmekes. Nu hoeft er natuurlijk niks aan de hand te zijn, maar frappant is hierbij wel dat ze haar verloofde Dominique niet langer volgt op Instagram. Andersom volgt hij haar overigens ook niet meer en op zijn account zijn ook geen kiekjes van het stel meer te bekennen. De Voice-coach volgt nu alleen haar kinderen nog.

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de post.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Verloving

Anouk en Dominique zijn al bijna zes jaar samen en verwelkomden in 2016 hun dochter Jelizah Rose. Naast hun gezamenlijke dochter heeft de Haagse zangeres nog vijf kinderen uit eerdere relaties: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah. Phoenix Ray, Jesiah Dox en Sion Jethroe. Het huwelijk zou sowieso nog enige tijd gaan duren, liet de zangeres een tijd terug weten. 'Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time.'

Thuiswonen

Anouk woont na maanden van zelfisolatie vanaf juni weer bij haar zes kinderen en verloofde Dominique. De zangeres, die afgezonderd leefde omdat ze zware astma heeft, is volledig gevaccineerd tegen corona en kon daarom weer naar huis. Dat vertelde haar manager aan Shownieuws. Door haar astma loopt Anouk risico op ernstige symptomen mocht ze besmet raken met het coronavirus. Om die reden besloot de zangeres haar huis te verlaten.

Bron: De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.