Hoewel Anouk als jurylid in The Voice Of Holland soms redelijk hard kan overkomen, is dat bij haar gezin wel anders. Zo deelde de zangeres een hele zoete foto van haar kinderen Jesiah (8), Sion (4) en Jelizah (2) die hun oudste broer, Benjahmin (16) een warm welkom gaven. 

Benjahmin kwam speciaal naar huis voor de feestdagen. De oudste zoon van de zangeres vertrok een aantal maanden geleden naar Florida om daar aan zijn basketbalcarrière te werken.

Article continues after the ad

Dikke knuffel

Anouk deelde het schattige kiekje van haar kids op Instagram. Zo zien we de 16-jarige Benjahmin die omhelst wordt door zijn kleine broertjes Jesiah en Sion en zusje Jelizah. "Thuis," schreef de zangeres bij de foto, met een hartje erbij.

Compleet gezin

Met de terugkomst van Benjahmin is het hele gezin van Anouk weer compleet. De zangeres heeft in totaal zes kinderen: Benjahmin Kingsley (16), Elijah Jeremiah (14), Phoenix Ray (13), Jesiah Dox (8), Sion Jethroe (4) en Jelizah Rose (2). Haar jongste dochtertje kreeg ze samen met haar huidige vriend, basketbalcoach Dominique.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram