Hoewel Anouk een turbulent liefdesleven heeft gekend, is ze nu alweer een aantal jaar samen met de twintig jaar jongere Dominique Schemmekes. Nog altijd is het stel dolgelukkig met elkaar, zo blijkt wederom uit een verliefd kiekje op Instagram.

Op de foto is te zien hoe Anouk en haar vriend elkaar stevig vasthouden. “Met al m’n liefdes in de Efteling”, schrijft ze erbij. Hiermee doelt de zangeres niet alleen op Dominique, maar ook haar zes kids: Benjahmin (16), Elijah (14) Phoenix (13), Jesiah (8), Sion (4) en Jelizah Rose (2).

Article continues after the ad

Bijzondere ontmoeting

Anouk en Dominique hebben elkaar op een bijzondere manier ontmoet. Zo was hij de basketbalcoach van haar zoon, zo ontdekte ze via Instagram. “Op een gegeven moment zag ik op de Instagram van mijn zoon een zekere Dominique reageren en ik dacht: ‘Wie is dat?’. ‘Nou’, zegt mijn zoon, ‘dat is mijn coach.’ Ik dacht: jeetjemina, dat is een stuk”, vertelde ze eerder. “Ik ga nog wel wat vaker kijken!” En de rest is geschiedenis. Samen hebben de twee een dochtertje, genaamd Jelizah Rose, dat in 2016 ter wereld kwam.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl