Anouk is nog altijd gelukkig met haar vriend Dominique Schemmekes. En dat mag iedereen weten! De zangeres plaatst een smoorverliefd kiekje op Instagram. 

Jelizah Rose

Anouk en Dominique verwelkomden vorige zomer hun eerste kindje samen, Jelizah Rose. In november verscheen de 22-jarige basketballer samen met haar kinderen in een nieuwe videoclip, maar sindsdien heeft de zangeres niets meer losgelaten over haar privéleven. Tot nu. Anouk plaatst een verliefde foto uit de oude doos met Dominique. Ze zijn nog steeds gek op elkaar!

Jonge vriend

De rockchick snapte in het begin van hun relatie niet wat de basketballer in haar zag. "Hij is nog zo jong. Ik bedoel, straks komt-ie een of andere jonge griet tegen waarvan hij denkt: ja, dit is ‘r. Ik heb dat ook vaak tegen hem gezegd, maar hij wil het niet horen," vertelde Anouk in een oud interview met Grazia. "Kijk, er komt een moment dat ik zestig ben. Dan is hij 39. Het leven begint dan pas. En dan zit-ie met een oude taart in Frankrijk kaasjes te eten."

Article continues after the ad
 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders