Op TikTok is een nieuwe challenge gaande waarbij kinderen hun zogenaamde ochtendroutine vertellen in het bijzijn hun ouders. De verloofde van Anouk, Dominique, was in dit filmpje overduidelijk de pineut. 

'Mijn naam is Phoenix en ik ben hier met mijn stiefvader', begint Phoenix het filmpje. Dominique vraagt zich al snel af: 'Moet ik ook in het Engels praten of niet?' 

Article continues after the ad

Lachen

Hoewel de dochter van Anouk duidelijk moeite heeft om haar lach in te houden, gaat ze stug verder. 'Ik ga jullie vandaag mijn dagelijkse routine vertellen. Ik word wakker rond een uur of vijf.' Dat er niks klopt van deze uitspraken blijkt wel uit de gezichtsuitdrukkingen van Schemmekes. 'Je houdt de boel zo voor de gek', zegt hij dan ook zachtjes.

Belachelijk

Dominique houdt zijn stalen gezicht nog even vol, maar dan moet hij toch kwijt: 'Sorry, dit is echt belachelijk. Dit is gewoon een grote cap. Dit is alleen maar liegen.' Wanneer hem dan ook gevraagd vond wat hij van haar dagelijkse routine vindt, kan hij alleen maar zeggen: 'Ik denk dat het een leugen is.' Dat het overduidelijk allemaal een grapje, blijkt wel uit het gelach op de achtergrond en Phoenix besluit op het eind maar alles op te biechten. Het resultaat is in ieder geval hilarisch.

Hilarisch

Ook Anouk komt niet meer bij door het zien van de beelden. De zangeres reageert met een lachende emoji en laat weten: 'Ik mis dit zo erg. Ik hou van jullie jongens.'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Beeld: Brunopress, Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.