Toen Anouk voor het eerst een foto zag van haar vriend Dominique, voelde ze al kriebels. En die kriebels zijn er nog steeds! De zangeres is nog steeds smoorverliefd op de basketballer.

De moeder van zes geeft zichzelf niet vaak bloot, maar voor haar vriend Dominique maakt ze een uitzondering. Ze deelt een foto van hem op Instagram, en vertelt daarbij dat ze nog altijd verliefd op hem is. Haar fans begrijpen wel waarom ze voor de knappe basketballer is gevallen. 'Kan ik me iets bij voorstellen,' grapt een fan. 'You should be! Wat een mooie energie heeft die man,' schrijft een andere Instagramvolger. 

Article continues after the ad

Bijzondere ontmoeting

Anouk en Dominique hebben elkaar op een bijzondere manier ontmoet. Hij was de basketbalcoach van haar zoon, zo ontdekte ze via Instagram. 'Op een gegeven moment zag ik op de Instagram van mijn zoon een zekere Dominique reageren en ik dacht: 'Wie is dat?'. 'Nou', zegt mijn zoon, 'dat is mijn coach.' Ik dacht: 'Jeetjemina, dat is een stuk'', vertelde ze eerder. 'Ik ga nog wel wat vaker kijken!'

Groot gezin

En de rest is geschiedenis. Samen hebben de twee een dochtertje, genaamd Jelizah Rose, geboren in 2016. Anouk heeft in totaal zes kinderen: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah, Phoenix Ray, Jesiah Dox, Sion Jethroe en dus Jelizah Rose.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.