Anouk laat niet vaak iets van haar privéleven zien op Instagram. Toch deelt ze nu een wel heel bijzonder filmpje van haar grote liefde Dominique.

Te zien is namelijk hoe hij met trainingspak en al in de douche zit. 'My love 😍 suffering & smiling 😅❤️❤️ @dominiqueschemmekes', schrijft de zangeres dan ook bij de video. Uit de reacties is op te maken dat sporters dit wel vaker doen om in shape te raken.

Respect

Maar verder is het tafereel voor haar fans niet echt herkenbaar. 'Dat heb ik nou nooit als ik m'n badkamerdeur open doe 😂', grapt iemand. Wel hebben ze veel respect voor Dominique. '😂😂Wat je allemaal kan doen om af te vallen', merkt een ander op op en 'Heftige momenten voor topsporter!! Hoeveel moet ie nog kwijt??'.

Tekst gaat verder onder de video.

Article continues after the ad

Bijzondere ontmoeting

Anouk en Dominique hebben elkaar op een bijzondere manier ontmoet. Hij was de basketbalcoach van haar zoon, zo ontdekte ze via Instagram. 'Op een gegeven moment zag ik op de Instagram van mijn zoon een zekere Dominique reageren en ik dacht: 'Wie is dat?'. 'Nou', zegt mijn zoon, 'dat is mijn coach.' Ik dacht: 'Jeetjemina, dat is een stuk'', vertelde ze eerder. 'Ik ga nog wel wat vaker kijken!'

Groot gezin

En de rest is geschiedenis. Samen hebben de twee een dochtertje, genaamd Jelizah Rose, geboren in 2016. Anouk heeft in totaal zes kinderen: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah, Phoenix Ray, Jesiah Dox, Sion Jethroe en Jelizah Rose.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.