Anouk en haar grote liefde waren gisteren alweer vijf jaar samen. Een bijzondere gebeurtenis en om die reden besloot de zangeres een eerbetoon te brengen aan de basketbal trainer. 

En hoe kan de Haagse rockchick dat nu beter doen dan met een zelfgeschreven nummer speciaal voor hem? Vijf jaar geleden bracht Anouk ook al het lied 'Dominique' uit en ze besloot het nu nog maar eens dunnetjes over te doen.

Article continues after the ad

Don't Change

Dit keer gaat de Voice-coach niet voor Nederlandstalig, maar besluit ze hem in het Engels toe te zingen. Het prachtige 'Don't Change' brengt ze ten gehore, terwijl we de reactie van Dominique kunnen zien op camera. Hoe lief!

Leeftijdsverschil van 19 jaar

Na eerdere mislukte huwelijken was daar in 2015 dan de basketbal trainer van haar kinderen: Dominique Schemmekes. 'Hij is zo’n ongelofelijke lieverd. En ook prachtig om te zien. Maar ik had ook zoiets van ‘Wat moet je met mij? We schelen negentien jaar. Doe even normaal’. Maar hij wilde niet gaan', vertelde Anouk in 2016 in een interview met Grazia.

Dat Anouk 19 jaar ouder is dan haar nieuwe vlam, was aan het begin nog wel even een klein struikelblok. 'Hij is nog zo jong. Ik bedoel, straks komt-ie een of andere jonge griet tegen waarvan hij denkt: ja, dit is ‘r. Ik heb dat ook vaak tegen hem gezegd, maar hij wil het niet horen. Kijk, er komt een moment dat ik zestig ben. Dan is hij 39. Het leven begint dan pas. En dan zit-ie met een oude taart in Frankrijk kaasjes te eten.'

‘Liefde van mijn leven’

Dominique liet zich er echter niet door uit het veld slaan. Integendeel zelfs. Zo werd anderhalf jaar later namelijk dochter Jelizah geboren, waarmee het gezinsgeluk van Anouk na zes kinderen compleet is.

Inmiddels hebben de twee wel bewezen dat leeftijd maar een getal is. 'Ik ben met mannen getrouwd geweest die wel van mijn leeftijd waren en ook dat gaf geen garantie. Daarom geniet ik van het moment. En als ik dan toch de keuze heb om zoiets in de slaapkamer te hebben lopen… dan ga ik daar geen nee tegen zeggen.'

Vijf jaar

Van dat ‘moment’ mag Anouk vandaag de dag alweer 5 jaar genieten en dat vieren de twee met een zeldzame foto op Instagram.

Bron: Grazia | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.