Annet Malherbe houdt er niet van om herkend te worden op straat. Roem heeft volgens de actrice, die momenteel te zien is in de nieuwe advocatenserie Zuidas, 'geen leuke kanten'.

"Ik ben er gewoon geen type voor", zegt Malherbe in het AD. Ze kreeg bij het grote publiek vooral bekendheid door haar rol als Juffrouw Jannie in Debiteuren Crediteuren van Jiskefet en als Willemijn Lodewijkx in de serie Gooische Vrouwen. "De mensen denken: daar komt Willemijn Lodewijkx, dat wordt lachen. Nou, dat wordt het dus niet. Thuis wel, maar niet voor wildvreemden."

Praatje maken

Mensen komen geregeld naar haar toe om een praatje te maken. "Dat is niet per se leuk. Maar het hoort er blijkbaar bij. Kijk, mensen willen je meestal gewoon een complimentje geven. Dat hoort bij het baantje. Maar ik zoek het niet op, maak nooit oogcontact met mensen van wie ik vermoed dat ze om die reden een praatje willen maken."

De 60-jarige actrice denkt dat mensen haar vaak anders zien dan ze werkelijk is. "Ik hoor altijd dat ik nogal heftig overkom", bekent ze. "Vind ik onterecht. Ik ben duidelijk. Als ik iets vind, zeg ik het. Zonder omwegen. Mensen vinden me daardoor soms intimiderend." Die kritiek laat haar niet koud. "Als iemand totaal geïntimideerd is door mij, is dat niet goed natuurlijk. Dan moet ik me aanpassen, dat lijkt me duidelijk."


Bron en beeld: ANP

Wesley Sneijder nam onlangs afscheid van het Nederlands elftal. Maar het lijkt erop dat hij samen met Yolanthe óók afscheid neemt van zijn vaderland. Blijven de twee in Qatar of lonkt er een andere exotische plek? 

Sinds de verhuizing naar Qatar is Yolanthe Sneijder vaker in Nederland te vinden dan thuis bij haar Wesley. Maar dat heeft een reden, zo vertelt Yolanthe aan Story. ‘De afgelopen tijd ben ik vooral heel vaak in Nederland geweest voor werk. En dus niet daar.’ Daardoor doken geruchten op dat het niet meer zou boteren tussen de echte-lieden. Klinkklare onzin, volgens Yolanthe. ‘Het gaat hartstikke goed tussen Wes en mij!’ En dat straalde het stel ook uit toen Wesley onlangs in de Johan Cruijff ArenA afscheid nam van het Nederlands elftal en haar legioen. Als gezin namen Wesley, Yolanthe, (stief)zoon Jessey en zijn halfbroertje Xess Xava na afloop van Wesley’s laatste wedstrijd bij Oranje plaats op de middenstip. En ze straalden puur geluk uit. Volgens Yolanthe is haar werk dan ook de enige reden dat ze méér in Nederland vertoeft dan in Qatar, maar: ‘Als ik er ben, heb ik het naar mijn zin. We hebben het er goed, hoor.’ Op de vraag of hun toekomst in Nederland ligt, antwoordt Yolanthe: ‘Ik weet nog niet of wij ooit terugkomen naar Nederland. Dat hangt van Wesley af. Het kan ook zijn dat onze toekomst ergens anders ligt. Ik vind het moeilijk om dat nu te voorspellen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP