Annemarie Keizer showt op krachtige wijze haar lichaam met een foto op Instagram. Op het kiekje is een heftig litteken te zien, waar ze openhartig over vertelt. Door verschillende gebeurtenissen in haar leven zorgt de vrouw van zanger Simon Keizer nu extra goed voor zichzelf.

“Nadat ik laatst een bikinifoto van mezelf had geplaatst kreeg ik veel DM’s met daarin de vraag waar mijn litteken van komt. Dat litteken is een erfenis uit 2009 waarin door een prescan een goedaardige tumor ter grootte van een tennisbal werd ontdekt in mijn lever. Uit voorzorg moest een derde van mijn lever worden verwijderd”, schrijft Annemarie bij de foto. ''Mijn lichaam moest alle zeilen bijzetten om daarna te herstellen.''

Article continues after the ad

Brand

In 2001 kreeg haar lichaam ook al een klap te verduren. “Toen was ik één van de vele aanwezigen in een kroeg waar tijdens Nieuwjaar een brand uitbrak. Ik liep diep tweedegraads brandwonden op waar ik maanden van moest herstellen. En dan was ik nog één van de gelukkigen! Zo zie ik het ook echt!

Rollercoaster

De heftigste rollercoaster voor mijn lichaam was echter mijn zwangerschap. Wat een veranderingen, wat een heftige bevalling en wat een wonderbaarlijk herstel!” Deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat Annemarie extra goed voor haar lichaam zorgt. “Ik verzorg het goed, vooral in de vorm van voeding en beweging”, schrijft ze. “En hoe ouder ik word, hoe meer ik me bewust ben van het feit hoe bijzonder het lichaam is. Bovendien word ik er door mijn litteken elke dag aan herinnerd.”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nadat ik laatst een bikinifoto van mezelf had geplaatst kreeg ik veel DMs met daarin de vraag waar mijn litteken van komt. Dat litteken is een erfenis uit 2009 waarin door een prescan een goedaardige tumor ter grootte van een tennisbal werd ontdekt in mijn lever. Uit voorzorg moest eenderde van mijn lever worden verwijderd. Mijn lichaam moest alle zeilen bijzetten om daarna te herstellen. Iets wat het in 2001 ook al had moeten doen. Toen was ik één van de vele aanwezigen in een kroeg waar tijdens Nieuwjaar een brand uitbrak. Ik liep diep tweedegraads brandwonden op waar ik maanden van moest herstellen. En dan was ik nog één van de gelukkigen! Zo zie ik het ook echt! De heftigste rollercoaster voor mijn lichaam was echter mijn zwangerschap. Wat een veranderingen, wat een heftige bevalling en wat een wonderbaarlijk herstel! Mijn lichaam is dan ook iets wat ik niet voor lief neem. Ik verzorg het goed, vooral in de vorm van voeding en beweging. (Die beweging krijg je er voor niks bij na het krijgen van een kind ;-)) En hoe ouder ik word, hoe meer ik me bewust ben van het feit hoe bijzonder het lichaam is. Bovendien word ik er door mijn litteken elke dag aan herinnerd. Dus laat ik zo’n lang verhaal maar afsluiten door er een moraal tegenaan te gooien: wees zuinig op je lichaam; je hebt er maar één van! 📸 @jackieannes #yourbodyisyourtemple #langlevedefoutehashtags

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.