Hoewel er ongetwijfeld nog meer informatie over Job naar buiten zal komen, is het vreemd dat de huidige heksenjacht op dit soort machtswellustelingen twee jaar geleden niet reeds in gang is gezet. Toen lanceerde Anne van Veen (34), de jongste dochter van Herman van Veen, immers haar roman Wie ik aan het zijn was, een verhaal gebaseerd op de anderhalf jaar lange ‘affaire’ die zij als jong en naïef meisje in 2003 en 2004 onderhield met de dertig jaar oudere Vlaamse acteur Jappe Claes (65). De acteur was haar docent aan de toneelschool, en Anne beschuldigde hem van intimidatie en manipulatie, waarna hij werd ontslagen. ‘Jappe Claes en Job Gosschalk zijn slechts het topje van de ijsberg,’ vertelt Anne aan Story. ‘Alles is nog lang niet naar buiten gekomen. Dat komt omdat de daders nog altijd machtige posities bekleden. Ik hoop dat er de komende periode meer koppen gaan rollen.'


Beeld: ANP

Trijntje Oosterhuis blijft indruk maken met haar slanke lichaam. De zangeres wordt overladen met complimenten. 'Echt bizar, die metamorfose, powerwoman!', schrijft een fan.

Dieet

Trijntje is al een tijdje bezig met afvallen en dat lukt haar goed. De kilo's vliegen eraf! Haar geheim? De zangeres heeft het Alizonne dieet ontdekt, waarbij suikers, koolhydraten of vetten worden gemeden. Trijntje is niet de enige BN'er die aan dit dieet doet, ook Angela Groothuizen is er flink wat gewicht door verloren. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Beau van Erven Dorens gaat voor een nieuw televisieprogramma veteranen met een oorlogstrauma portretteren. Dat heeft hij bekendgemaakt met een kandidatenoproep op Twitter.

Coachingsreis

Beau wil in zijn programma veteranen de kans geven 'de coachingsreis van hun leven te maken en te werken aan het overwinnen van trauma's om zo weer vol in het leven te staan'.

Eerdere programma's

Beau maakte voor RTL 4 eerder de programma's Five Days Inside, waarvoor hij onder meer een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum bezocht. Dit programma krijgt een tweede seizoen. In de vorige docuserie The Amsterdam Project volgde Beau een aantal daklozen en probeerde hij hen van de straat te krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)