Influencer Anna Nooshin heeft een interview afgekapt na vragen over het handhaven van de coronamaatregelen tijdens het openingsfeestje van haar nieuwe 'Instagram Experience'.

Op foto's van het event, dat donderdagavond plaatsvond, is te zien hoe de gasten aan tafel geen anderhalve meter afstand hielden, zoals de RIVM-richtlljnen wel voorschrijven. Nooshin plaatste de afbeeldingen op haar Instagram Stories.

Niet over hebben

De socialite wilde echter vrijdag voor de camera van Privé TV niet ingaan om vragen of de coronarichtlijnen van de overheid wel werden gehandhaafd op de openingsparty. 'Hier gaan we het niet over hebben', kapt Nooshin het gesprek af. Daarna grijpt haar woordvoerder buiten beeld in: 'Dat is niet een probleem dat alleen hier speelt, dat is in de hele maatschappij.'

Paradijs

Privé TV heeft het filmpje vrijdagmiddag integraal online gezet. In de 'Instagram Experience' vlakbij de RAI in Amsterdam moeten bezoekers volgens Nooshin op een creatieve manier geïnspireerd worden. 'Het is een paradijs waar je even volledig alle regels kan vergeten', stelt ze met klem.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.