Anna Nooshin (35) en haar verloofde Nassim Zeta hebben na zo'n vier jaar een einde gemaakt aan hun relatie. Dat liet de influencer via Instagram Stories weten.

Volgens Nooshin gaan de twee 'met veel verdriet maar ook veel liefde uit elkaar'.

Dankbaar

Ondanks de breuk zegt ze: 'Mijn geloof in de liefde zal er altijd zijn en ik zal de tijd die we samen hebben gehad koesteren.' Ze vervolgt: 'Ik hou heel veel van hem en ik zal altijd dankbaar zijn voor de mooie jaren samen. Ik hoop dat we hier beide in rust mee kunnen dealen. Hoop voor begrip,' aldus Anna.

Lange verloving, geen huwelijk

Anna en Nassim verloofden zich in april 2019, wat ze allebei via sociale media bekend maakten. Ondanks hun voornemen te gaan trouwen maakte het stel geen haast. 'Ik geniet heel erg van deze fase en ik vind het stiekem heel romantisch als het een kleine aangelegenheid wordt. Ik denk dat de kans groot is dat als het zover is precies niemand het weet,' zei Anna in maart 2020. Daarna nam het coronavirus de wereld over en werd het vrij lastig om nog in het huwelijk te treden, zelfs met een kleine groep erbij. Uiteindelijk gaat het huwelijk tussen Anna en Nassim helemaal niet meer plaatsvinden.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.