Hoewel het derde seizoen van Nieuwe Buren op dit moment nog volop bezig is op Videoland, zijn de makers van de populaire serie alweer bezig met het volgende seizoen. De serie staat erom bekend stelletjes te casten die ook in real life een koppel zijn. En dit keer zullen niemand minder dan Anna Drijver en Benja Bruijning deze taak op zich nemen...

Ze speelden eerder al samen in de RTL-serie Zwarte Tulp, maar daar waren ze slechts nog broer en zus. In het vierde seizoen van Nieuwe Buren zullen de twee net als in het echte leven een koppel spelen, iets wat Anna en Benja nog niet eerder hebben gedaan. Met de komst van het acteurskoppel gaat er ook het een en ander veranderen in de serie.

Cast en locatie

Waar de serie zich tot nu toe vooral in en om Almere afspeelt, vertrekt de set in het vierde seizoen ook naar het buitenland. Benja en Anna zullen namelijk de rollen van high school sweethearts én avonturiers Olivier en Victoria op zich nemen. Of dat Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans, die vanaf dag één in de serie te zien zijn, ook het komende seizoen in de Zonnewijk in Almere neerstrijken is nog even afwachten. De rest van de acteurs wordt namelijk pas later bekendgemaakt.


Bron: Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders