Na twee scheidingen vond Anita Witzier bij nieuw (huwelijks)geluk bij tv-producent Michel Nillesen. 'Driemaal is scheepsrecht.' Welke liefdeslessen heeft ze uit het verleden geleerd? En: hoe hoog is de druk om dit huwelijk wél te laten slagen? Anita vertelt..

Lees ook: Hoe de ideale vakantie van Anita Witzier eruitziet

Jubileum

Het stel trouwde na twaalf jaar samenzijn in Blaricum. In september vieren ze hun driejarig huwelijksjubileum. 'Ik reken op een romantische dag. We zijn sowieso romantisch ingesteld. Voor je het weet, word je opgeslokt door werk, kinderen en dagelijkse beslommeringen. Dus je moet goed blijven opletten. Af en toe wat gas terugnemen en tijd voor elkaar vrijmaken. Lekker erop uit met de hond en dan zwemmen en koffie drinken.'

Scheepsrecht

Anita is niet bang om opnieuw af te stevenen op een scheiding. 'Natuurlijk wil je altijd dat het slaagt, maar drie keer is scheepsrecht. Ik voel ook geen druk: oh jee, gaat het nu wél goed? Ik denk dat Michel en ik sámen stokoud gaan worden, als het ons gegeven is.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 27 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

 

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders