Anita Witzier hoorde meer dan een jaar geleden dat ze haar tv-programma Memories niet meer mocht presenteren: Katja Schuurman nam het van haar over. Anita vond het vreselijk, maar moest zich erbij neerleggen. Nu Katja naar RTL4 is vertrokken, zou ze graag weer het stokje terug overnemen.

Ze vertelt in een interview dat ze het jammer vindt dat het programma niet langer uitgezonden wordt. Anita: 'Het programma stopt nu Katja stopt. Heel jammer natuurlijk. Ik weet niet precies waarom, ik denk dat het tijd is voor iets nieuws.' Mócht er toch nog een vervolg komen op Memories, dan neemt Anita graag haar oude plek weer in. 'Nou, als er een nieuw iemand wordt benaderd, dan ga ik er voor liggen, haha. Mocht Memories weer doorgaan, dan wil ik het natuurlijk doen.'

Article continues after the ad

Frustratie

Het verdriet bij Anita Witzier was groot toen ze vorig jaar om deze tijd hoorde dat niet zij maar Katja Schuurman (43) de succesvolle televisieshow van KRO-NCRV zou gaan presenteren. Anita had dat niet zien aankomen. Al langere tijd was zij in gesprek met de omroep in welke vorm het programma terug zou komen. Het antwoord: een aangepast format en een nieuwe, jongere presentatrice. Naar de buitenwereld toe hield Anita zich groot, maar televisiemakers zagen de frustratie bij haar, zo vertelde een bron aan Story.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard, Party | Beeld: Peter Smulders