Angela Schijf tip

Angela Schijf kan intens genieten van de meest kleine dingen, zoals het voorlezen voor haar dochter of hand in hand lopen met haar. Ze raadt dan ook iedereen aan om foto's te maken van alledaagse dingen.

Op de foto die de actrice op Instagram heeft geplaatst, zien we hoe moeder en dochter saampjes hand in hand lopen. Hier vierden ze dat Zus, zoals haar middelste dochter heet, haar zwembrevet van 800 meter had gehaald. 'Even naar de markt. Wafeltjes kopen. Hand in hand. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is', schrijft ze onder haar foto.

Doodnormale momenten

Maar dat is niet het enige wat Angela zó gelukkig maakt, want hier geniet ze ook enorm van: 'Achter op de fiets met haar handen onder mijn jas. In het weekend ‘soezen’ in het grote bed. Voorlezen. Het zijn de ogenschijnlijk doodnormale momenten waar ik intens van geniet.'

Article continues after the ad

Dat is nou 'rijkdom' in Angela's ogen en het zijn juist de kleine dingen die het voor haar doen in het leven. 'Tip: maak foto’s van alledaagse dingen. Voor je het weet vliegen ze je geheugen uit', aldus de actrice.

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.