Angela Groothuizen is vrijwel altijd perfect gekapt en gestijld, meestal door goede vriend en beautygoeroe Leco van Zadelhoff. Maar de presentatrice heeft hem helemaal niet nodig! Angela is ook heel knap zónder enige styling.

Lees ook: Opnieuw heftige periode voor Angela Groothuizen

Bos krullen

Bijna niemand weet dat de presentatrice gezegend is met een flinke bos krullen. Voor ze op tv verschijnt, worden haar lokken geföhnd. Als ze de föhn een keer laat liggen ziet ze er meteen heel anders uit. Angela showt haar natuurlijke look op Instagram. "Hey @lecolook! Ik dacht ik föhn het 'n keertje niet!" schrijft de brunette bij de foto. Haar fans reageren heel positief op haar natuurlijke look. "Moet je vaker doen," luidt een reactie. 

 

NU: 10x Story voor €10 (Ruim 50% korting!)

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders