Angela Groothuizen laat zichzelf even grondig onder handen nemen in de beautysalon. Zo maakt ze zich helemaal klaar voor de finale van Holland's Got Talent aanstaande zaterdag.  

 

Zoals altijd is Angela weer van plan om te schitteren als jurylid in het bekende TV-programma, maar ze laat zich eerst nog even oplappen voordat de grote finale begint. 'Moet jij eens opletten hoe stralend ik daarbij zit', vertelt ze in een video op haar Instagram.

Beautygeheim

'Het is eerst even pijn lijden, maar dan heb je ook wat. Kom maar op met die scarlett', zegt Angela terwijl ze zich klaar maakt voor haar behandeling. Daarmee weten we meteen wat Angela's beautygeheim is en waarom ze altijd nog evens stralend voor de dag komt. Scarlet is een schoonheidsbehandeling in de vorm van een face-lift waarbij er met kleine naaldjes in de gezichtshuid geprikt wordt. De huid wordt strakker en krijgt een betere doorbloeding. Angela is in ieder geval groot fan van haar onderhoudsbeurt.

Finale Holland's Got Talent

Angela schittert komende zaterdag samen met haar mede-juryleden Chantal Janzen, Paul de Leeuw en Dan Karaty in de finale van van Holland's Got Talent 2019. Acht topacts nemen het tegen elkaar op voor de titel. De acts variëren van een dansact op hoge hakken tot de 10-jarige zanger Pietje uit Utrecht die de sterren van de hemel zingt. Kortom: een veelbelovende avond. De finale is zaterdag 16 maart om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders