angela groothuizen
angela groothuizen

Danny Vera was tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala niet de enige die een muzikale ode bracht. Ook oud-The Voice of Holland-coaches gaven een verrassingsoptreden ter ere van het 10-jarig bestaan van de succesvolle talentenjacht. Echter was lang niet iedereen over het optreden te spreken...

The Voice of Holland-coaches

Voor het nummer werden coaches van het eerste moment, Roel van Velzen, Nick & Simon én Angela Groothuizen gestrikt om het nummer Use Somebody van Kings of Leon te zingen. Dit was het nummer waar Ben Saunders, de eerste winnaar van het programma, mee auditeerde in 2010. Maar waar Roel, die het nummer inzette, op veel lof kon rekenen, kreeg Angela het juist flink te verduren.

Kritiek op Angela Groothuizen

Volgens sommige kijkers thuis was het namelijk niet het beste optreden dat de zangeres ooit gegeven heeft. 'Ik denk dat Angela Groothuizen haar beste tijd als zangeres achter de rug heeft', 'Angela Groothuizen mag in het vervolg haar microfoon aan de wilgen hangen' en 'Angela Groothuizen zingt zo vals als een kat', is er op Twitter te lezen. 

Jan Smit

Overigens is de The Voice Senior-coach niet de enige van het gezelschap die op kritiek kan rekenen. Volgens sommigen zat nieuwbakken coach Jan Smit, die in de zaal zat als genomineerde voor Beste Zangers, de boel voor de gek te houden door te playbacken. 'Jan Smit zat verschrikkelijk slecht te playbacken', aldus een reactie van een kijker op Twitter.

Article continues after the ad

Optreden gemist? Je kunt het hieronder terugkijken!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: YouTube

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.