Net als iedereen hebben ook de meeste Bekende Nederlanders een speciale herinnering aan de kersttijd. Hun verdrietige, bizarre of speciale momenten delen ze deze week met Story. Deze keer: Angela Groothuizen. 

‘Ten tijde van de Dolly Dots reisden we stad en land af. Rond de kerstdagen waren we altijd in Duitsland. Vaak wisten we al jaren van tevoren dat we daar op kerstavond en eerste kerstdag moesten spelen. En altijd kwamen we terecht in kleedkamers die we met bunkers vergeleken. Verlicht door tl-buizen, een bankje tegen de muur en wat haken waar je je kleding aan kon hangen. Daar moesten we ons dan voorbereiden op het optreden. Geen sfeertje, geen gezelligheid, helemaal niets. Op het podium was het natuurlijk wel gezellig. Maar dat sfeerloze rondreizen met kerst, ik haatte het. Toen we met de Dolly Dots stopten, heb ik me voorgenomen om nooit meer met kerst te gaan werken. Sindsdien staat er in mijn agenda op die dagen een groot rood kruis. Ik weet dat je veel geld kunt verdienen, soms wel het driedubbele van je normale gage. Maar het is het mij niet waard.’ 

Beeld: ANP 

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders