Angela Groothuizen draait al heel wat jaren mee in de Nederlandse showbizz. Eerst als onderdeel van de meidengroep Dolly Dots en de laatste jaren vooral als presentatrice of coach in talentenjachten. Door haar bekendheid heeft ze dan ook heel wat keren voor de camera van bekende fotografen gestaan. Op Instagram deelt ze nu een kiekje uit de oude doos.

De foto is van maar liefst 26 jaar geleden, toen Angela nog de leeftijd van 34 aantikte. Hoewel er inmiddels dus wat jaren zijn bijgekomen, reageren sommigen volgers dat de presentatrice geen spat veranderd is. “Toen een mooie meid, nu een mooie vrouw”, “Niks veranderd” en “Stralend toen, stralend nu”, luiden enkele reacties onder de geweldige foto die geschoten werd door fotograaf Marc de Groot.

Tekst gaat verder onder de foto.

Viral met make-uploze selfie

Twee jaar geleden gooide Angela ook al hoge ogen op Instagram. Toen ging het jurylid van Holland’s Got Talent viral, nadat visagist Leco van Zadelhoff een voor- en na foto van Angela online zette. Op de eerste foto was de presentatrice au naturel te zien en op de tweede foto was ze door Leco in de make-up gezet. Beide kiekjes leverden vervolgens lovende reacties op.

Article continues after the ad

Natural beauty

Zo kwamen reacties als “Natural beauty”, “Prachtige vrouw” en “Zo fijn dat er ook nog bekende vrouwen zijn die zich zonder make-up op laten zien” voorbij, en liet ook Leco weten dat Angela ook zonder maquillage en een krul in het haar een feestje is om naar te kijken. “Als geen ander laat Angela zien dat je met lekker haar en make-up een verandering kan maken. Het blijft het mooie canvas met haar geweldige jukbeenderen, maar met een laagje vernis! En natuurlijk werkt een goed lichtje ook”, aldus Leco.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline | Beeld: Peter Smulders, Instagram