Angela Groothuizen draait al heel wat jaren mee in de showbizzwereld en kent alle kneepjes van het vak. Zo ook hoe je tien jaar jonger kunt lijken... zónder make-up. De presentatrice deelt haar geheim.

Ongekamde haren en een blotebillengezicht, en er tóch tien jaar jonger uitzien? Het heeft allemaal met de juiste belichting te maken, weet Groothuizen. In haar column voor tijdschrift Veronica Magazine onthult ze de truc om er goed uit te zien op een foto. Omdat ze de beroerdste niet is, levert ze het bewijs op Instagram. 'Vang het licht mensen en zie er tien jaar jonger uit,' schrijft ze bij de twee foto's. 'Hier een foto vol in het licht met ongekamde haren en een blotebillengezicht vol in het licht. Hoppa! Geen rimpel te bekennen en dan een foto met veel make up met lelijk zijlicht. Dé instagramtruuk om toe te passen. Rechtop gaan staan of zitten en vang het licht ( moet een beetje pijn doen aan ogen ) en je ziet er geweldig uit. Succes!'

Eerlijkheid

Fans waarderen de eerlijkheid van de Dolly Dot. 'Héérlijk zoals jij jezelf en je uiterlijk relativeert. Het is zoals het is en je blijft een leuk mens,' schrijft een volger. De meesten merken op dat Groothuizen er hoe dan ook mooi uitziet. 'Ik vind je een prachtmens,' aldus een ander.

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.