De dochter van Andy van der Meijde heeft keihard naar hem uitgehaald in een bericht. Ze noemt de hereniging 'een publiciteitsstunt' en claimt dat haar vader er nooit voor haar is geweest. De ex-voetballer reageert op zijn eigen manier op de felle kritiek van zijn dochter. 

Lees ook: Dochter Andy van der Meijde: 'Sinds de ontmoeting gaat het niet goed met me'

Geen vader

Isabella van der Meijde heeft geen goed woord over voor haar vader. "Het is walgelijk dat mensen denken dat je een geweldige vader bent. Omdat je een publiek figuur bent? Je wilde mij en mijn zus omkopen. Je wilde ons imago kopen. Je wilde ons alleen maar benutten om reclame te maken. Je bent het niet waard om een man noch een vader genoemd te worden. Het is tijd om je ogen te openen, Andy," schrijft ze in een bericht op Instagram. 

Biertje

Andy reageert op de felle woorden van zijn dochter door een biertje open te trekken. Hier plaatste hij een foto van met de hashtag coglioni, wat klootzakken in het Italiaans betekent. "Geniet van het weer en het leven!", schrijft hij. Ook plaatst hij de hashtags #lavitapiubella ('het betere leven') en #lastoriacontinua ('het verhaal gaat verder'). Andy sluit af in het Nederlands: "Morgen is er weer een nieuwe dag."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders