De dochter van Andy van der Meijde heeft keihard naar hem uitgehaald in een bericht. Ze noemt de hereniging 'een publiciteitsstunt' en claimt dat haar vader er nooit voor haar is geweest. De ex-voetballer reageert op zijn eigen manier op de felle kritiek van zijn dochter. 

Article continues after the ad

Lees ook: Dochter Andy van der Meijde: 'Sinds de ontmoeting gaat het niet goed met me'

Geen vader

Isabella van der Meijde heeft geen goed woord over voor haar vader. "Het is walgelijk dat mensen denken dat je een geweldige vader bent. Omdat je een publiek figuur bent? Je wilde mij en mijn zus omkopen. Je wilde ons imago kopen. Je wilde ons alleen maar benutten om reclame te maken. Je bent het niet waard om een man noch een vader genoemd te worden. Het is tijd om je ogen te openen, Andy," schrijft ze in een bericht op Instagram. 

Biertje

Andy reageert op de felle woorden van zijn dochter door een biertje open te trekken. Hier plaatste hij een foto van met de hashtag coglioni, wat klootzakken in het Italiaans betekent. "Geniet van het weer en het leven!", schrijft hij. Ook plaatst hij de hashtags #lavitapiubella ('het betere leven') en #lastoriacontinua ('het verhaal gaat verder'). Andy sluit af in het Nederlands: "Morgen is er weer een nieuwe dag."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders