De dochter van Andy van der Meijde heeft keihard naar hem uitgehaald in een bericht. Ze noemt de hereniging 'een publiciteitsstunt' en claimt dat haar vader er nooit voor haar is geweest. De ex-voetballer reageert op zijn eigen manier op de felle kritiek van zijn dochter. 

Lees ook: Dochter Andy van der Meijde: 'Sinds de ontmoeting gaat het niet goed met me'

Geen vader

Isabella van der Meijde heeft geen goed woord over voor haar vader. "Het is walgelijk dat mensen denken dat je een geweldige vader bent. Omdat je een publiek figuur bent? Je wilde mij en mijn zus omkopen. Je wilde ons imago kopen. Je wilde ons alleen maar benutten om reclame te maken. Je bent het niet waard om een man noch een vader genoemd te worden. Het is tijd om je ogen te openen, Andy," schrijft ze in een bericht op Instagram. 

Biertje

Andy reageert op de felle woorden van zijn dochter door een biertje open te trekken. Hier plaatste hij een foto van met de hashtag coglioni, wat klootzakken in het Italiaans betekent. "Geniet van het weer en het leven!", schrijft hij. Ook plaatst hij de hashtags #lavitapiubella ('het betere leven') en #lastoriacontinua ('het verhaal gaat verder'). Andy sluit af in het Nederlands: "Morgen is er weer een nieuwe dag."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders