André Hazes is wederom op vakantie met zijn kersverse liefde Bridget Maasland. Maar deze getaway verloopt iets anders dan voorheen: ook André's ex Monique Westenberg is van de partij!

Een goedingelichte bron meldde de vakantieplannen van André, Bridget en Monique vorige week al. Nu blijkt dat het onmogelijke écht werkelijkheid is geworden. André en Monique kwamen enkele dagen geleden aan, Bridget voegde zich gisteren bij het gezelschap. Het is opvallend dat het drietal heeft besloten om samen naar Curaçao te gaan, gezien de pijnlijke breuk tussen André en Monique. Waarschijnlijk hebben ze hun eigen gevoelens opzij gezet omwille van André junior. De zanger gaf eerder aan dat hij nog steeds door een deur kan met zijn ex.

Article continues after the ad

Pijnlijke breuk

Begin november kondigde André met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique had beëindigd. Het was Monique die vervolgens uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget te zijn.

Weddingbells?

André en Bridget lieten onlangs doorschemeren graag met elkaar te willen trouwen. ‘Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen,’ hintte André onlangs in RTL Boulevard, toen hem werd gevraagd naar een huwelijk met Bridget. ‘Nou, ik ben voorbereid,’ antwoordde Bridget vervolgens. ‘Dat is fijn.’ In Rome droegen André en Bridget ieder een ketting met elkaars voorletter om de hals, wat de stap naar een heuse verlovingsring al een stukje kleiner maakt. Opvallend is dat Bridget bij hun vertrek uit Rome en aankomst op Schiphol een typische verlovingsring draagt die ze op eerdere foto’s tot ver terug niet draagt. Het zou zomaar kunnen dat er in het jaar 2020 een dubbel Hazes-huwelijk te wachten staat! 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.