Werd André Hazes tijdens zijn recente verblijf in Spanje gezien terwijl hij hand in hand liep met een ándere vrouw dan Monique, nu vertelt een ooggetuige aan Story dat de zanger zich die avond zelfs met twéé vrouwen zou hebben vermaakt. ‘Ik denk dat André en die twee meisjes elkaar al langer kenden, aangezien hij in het openbaar zo intiem met hen was...’

André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) lijken volkomen gescheiden levens te leiden. Terwijl de zanger in Nederland en België optredens geeft en daarna tot in de kleine uurtjes lijkt door te feesten, is Monique vorige week met vriendinnen vertrokken naar Ibiza. Daar vermaakte ze zich op het strand en in beachclubs en deed ze zoontje André (2) op zwemles bij Zoë van Straalen, die op het Spaanse eiland zwemcursussen geeft. André postte daarvan een filmpje op zijn Instagrampagina en het leek zodoende alsof hij er bij was geweest. Maar dat was niet het geval, Monique had hem het filmpje gestuurd.

Article continues after the ad

Kleine André

Hoe de situatie ook precies tussen hen is, het is duidelijk dat kleine André voor hen op nummer één staat en Monique André op de hoogte houdt van alles wat met hun zoontje te maken heeft. En dat zal andersom ook het geval zijn. Monique is kennelijk níét meer geïnteresseerd in het wel en wee van Djarno Hofland, André’s neef en boezemvriend, want ze heeft hem op Instagram ontvolgd.

Nikkie Plessen

Datzelfde lot was Nikkie Plessen beschoren, maar in het licht van de recente gebeurtenissen is dat minder verrassend. Ook André zelf heeft Nikkie ontvolgd, maar zij volgt hém nog wel. Alle berichten over de kus die ze gedeeld zouden hebben in Palladium en het knusse samenzijn in de kroeg van Lil’ Kleine, zouden de zanger niet in de koude kleren zijn gaan zitten. Het lijkt dan ook alsof de vriendschap tussen André en Nikkie is bekoeld, al staat André wel nog steeds vermeld als optredende artiest bij het grote mode-event Nikkie in Concert op 19 december in de Amsterdamse Ziggo Dome. Nikkie heeft wel ándere actie ondernomen: zij heeft de foto van haar met André en hun vrienden in Palladium van haar Instagram verwijderd. Destijds ontkende ze tegenover Story dat er die avond tussen haar en André iets gebeurd zou zijn. ‘Anders had ik die foto toch niet op Insta gezet,’ zei ze. Maar de foto is nu dus toch weg.  

‘Kusjes’

André feest dan wellicht niet meer 
met Nikkie, dat betekent niet dat hij 
’s avonds voor de televisie hangt. Op de foto’s die de zanger de afgelopen weken op social media zette, is te zien dat hij zich buitenshuis uitstekend vermaakt. Hij maakt grappen met zijn vrienden en zet hen regelmatig in het zonnetje. ‘Blij en gezegend met deze mannen. Een vader en een broer voor het leven. Love you,’ schrijft hij bij een foto waarop hij met Djarno Hofland en Peet Schouten, de vroegere geluidsman van zijn vader, staat. André lijkt zich uitsluitend met zijn mannelijke vrienden te vermaken. Maar in Spanje, waar hij recentelijk was met zijn creatieve team om aan zijn nieuwe kerstalbum te werken, zou hij wel degelijk vrouwelijk gezelschap opgezocht hebben. Vorige week werd de zanger gespot op de boulevard van La Carihuela in Torremolinos, waar hij hand in hand liep met een ándere vrouw dan Monique. Een ooggetuige vertelde aan Story: ‘André liep hand in hand met een jonge, blonde vrouw en hij zag er heel ontspannen uit. We hebben de vrouw met wie hij was duidelijk kunnen zien. En het was niet Monique! Deze vrouw was meer van André’s leeftijd. Hij ging ook nog op de foto met Nederlandse fans en zij wachtte naast hem. Daarna liepen ze weer verder.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 37 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.